► Etusivu  ► Yritys

Toivalan Metalli Oy

Yrityksemme juuret ulottuvat 1970-luvulle, jolloin Raimo Kolehmainen osti yhdessä kaverinsa kanssa työnantajaltaan puusepän verstaan metallipajan. Muutama vuosi myöhemmin Raimo alkoi pyörittää metallipajaa yksin ja kehittää toimintaa eteenpäin. Jatkuvan kasvun, uusien konehankintojen ja konepajan laajentamisen taustalla ovat toimineet alusta asti samat periaatteet; halu olla aidosti asiakaslähtöinen, löytää aikaa sekä pienille että isoille töille sekä pitää asiakkaille annetut lupaukset. Raimon työtä jatkavat pojat Timo ja Juha sekä yli viisitoista muuta rautaista ammattilaista, jotka haluavat toteuttaa asiakkaidensa toiveet tinkimättömän laadukkaasti ja tarkasti. Ja jos suunnitelmaa ei ole, ammattitaitoisuus ja pitkä kokemus auttavat luomaan toimivia ja ajoittain hyvinkin kekseliäitä ratkaisuja.

 

 

Toivalan Metalli Siilinjärvi

Yhteystiedot

Toimitilamme sijaitsevat näkyvällä paikalla moottoritien ja rautatien välittömässä läheisyydessä Toivalassa, noin kymmenen kilometriä Kuopiosta pohjoiseen.

Toivalan Metalli Oy

Terästöiden rautainen ammattilainen
Sähkökierto 1
70900, Toivala
Puh: 010 2712420

 

email info@toivalanmetalli.fi

Avoinna:

ma - to 7 - 15.30
pe 7 - 14

 

 

Timo Kolehmainen

timo.kolehmainen@toivalanmetalli.fi

 

Juha Kolehmainen

juha.kolehmainen@toivalanmetalli.fi

 

Markku Kettunen

markku.kettunen@toivalanmetalli.fi

 

Tuomas Porkka

tuomas.porkka@toivalanmetalli.fi

 


Näytä suurempi kartta

Laadunvalvonta

Toimintamme laatujärjestelmä on rakennettu ISO 9001:2008 standardia mukaillen. Järjestelmäämme täydentävät kantavien teräsrakenteiden 1090-standardin vaatimukset. Laatujärjestelmä on kuitenkin vain toiminnan perusta. Tuotteen ja palvelun laatu syntyy konkreettisista tehtävistä, jokapäiväisestä toiminnasta ja henkilöstön rautaisesta osaamisesta. Jokainen tuotteemme arvioidaan ennen asiakkaalle luovuttamista, jotta se varmasti täyttää sille asetetut turvallisuus- ja toimivuusvaatimukset, ulkonäköä unohtamatta! Tavoitteena on, että asiakas tulee tyytyväisenä toisenkin kerran.

Toimintamme on kuvattu prosesseiksi ja niiden seurantaan ja kehittämiseen on luotu mittaristo. Seuraamme säännöllisesti toimintamme laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusnäkökohtia. Laatupäällikkönämme toimii Talentree Oy:n Antti Huuskonen.

 

► Takaisin etusivulle