Toimitusjohtajan vuosikatsaus

08.12.2013 00:00

Toimitusjohtajan vuosikatsaus 

Kevät: Vuosi 2013 on ollut Toivalan Metallille toiminnan täytteinen. Aloitimme keväällä laajan liiketoiminnan kehityshankkeen, jonka osana olemme mm. kuvanneet prosessimme, tehostaneet toimintamallejamme ja kirjanneet toimintatapamme. Laatutyötämme on rakennettu ISO 9001:2008-standardin mukaan, lisäksi olemme vastanneet kantavien teräsrakenteiden harmonisoidun tuotestandardin SFS-EN 1090-2:n vaatimuksiin.  Henkilöstö on otettu mukaan kehitystyöhön ensin haastattelemalla jokainen erikseen, ottamalla saadut ideat käytäntöön ja kehittämällä sen jälkeen sisäisen viestinnän käytäntöjämme.

Kesä: Kesällä saimme ilolla ja ylpeydellä todistaa yhden työntekijämme hienoa suoritusta ammattitaidon MM-kisoissa Saksan Leipzigissä. Ville hitsasi tiensä kymppisakkiin ja sai vielä diplomin erityisosaamisesta!

Syksy: Haluamme kasvattaa koko arvoketjumme laatua; niinpä olemme syksyn aikana toteuttaneet laatuauditoinnit kaikkien alihankkijoidemme luona. Jokainen alihankkija on saanut käyttöönsä raportin, jossa on kirjattuna havainnot sekä suositellut toimenpiteet heidän toimintansa kehittämiseksi. Olemme myös määrittäneet ja toteuttaneet lukuisia muutoksia toimintajärjestelmäämme, joita voivat vapaasti hyödyntää muutkin saman järjestelmän käyttäjät omilla tahoillaan niin halutessaan. Vain yhdessä kehittämällä ja kehittymällä parannamme koko alueen yritysten toimintaa ja varmistamme siten paremmat toimintamahdollisuudet kaikille arvoketjun osasille!

Pyrkimyksenämme on palvella asiakkaitamme entistä laajemmin ja paremmin; investoimme nykyaikaiseen putkentaivuttajakoneeseen, joka saapui Italiasta Suomeen syksyllä. Kone onkin saanut töitä mukavasti, mutta kapasiteettia riittää vielä!

Talvi: Syksyn ja alkutalven aikana olemme ottaneet käyttöön uusia viestintämuotoja myös ulkoiseen viestintään. Haluamme näin palvella paremmin ja kertoa toiminnastamme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille sidosryhmille.

Alkutalven aikana olemme myös toteuttaneet ensimmäisen asiakastyytyväisyyskyselymme. Kyselyn tulosten perusteella haluamme kehittää toimintaa aidosti asiakaslähtöisesti. Näin voimme palvella Teitä kaikkia rehellisesti ja maanläheisesti myös ensi vuonna, sitä seuraavana ja vielä pitkälle tulevaisuuteen!

Rauhaisaa joulua ja kannattavaa uutta vuotta 2014 toivottaa

Toimitusjohtaja Timo Kolehmainen ja muu Toivalan Metallin väki